De mooiste vuurwerkshows van Nederland

De mooiste vuurwerkshows van Nederland

Oudejaarsavond nadert en de voorbereidingen zijn al vol in gang, maar hoe luid jij het nieuwe jaar in? Blijf je gewoon thuis en proost je samen met vrienden en familie op het nieuwe jaar of ga je er liever op uit? Of steek je liever vuurwerk af? In steeds meer gemeenten is het afsteken van vuurwerk niet meer toegestaan, maar misschien is een oud en nieuw zonder mooi siervuurwerk niet compleet voor jou. Maar dan kun je ook een mooie vuurwerkshow bezoeken. Maar wat zijn de mooiste vuurwerkshows van Nederland?

Erasmusbrug in Rotterdam

Het mooiste en ook het gezelligste oud en nieuw feest vind je in Rotterdam. Om klokslag 00:00 op nieuwjaarsdag is er op de Erasmusbrug en in de omgeving een prachtige vuurwerkshow te zien. Het heeft toch wel iets magisch om in de gezellige havenstad oud en nieuw te vieren en als je dan ook nog eens getrakteerd wordt op een prachtige vuurwerkshow, dan is het natuurlijk een meer dan logische keuze dat je oud en nieuw in Rotterdam doorbrengt.

Feesten en vuurwerk in Apeldoorn

Is Rotterdam iets te ver rijden? Dan kun je ook naar Apeldoorn. Om klokslag 00:00 barst hier het feest los in het centrum. Er staat een podium met doorgaans een dj die voor lekkere deuntjes zorgt, terwijl het nieuwe jaar met een spectaculaire vuurwerkshow wordt ingeluid. Na de show is het tijd om te dansen en te feesten tot in de late uurtjes. Een prima en vooral gezellige locatie dus als je lekker uit je bol wil gaan tijdens oud en nieuw.

Groot feest in centrum Den Haag

Voor een mooie vuurwerkshow ben je ook in Den Haag aan het juiste adres. En dan wel op de Hofvijver. Hier vind je niet alleen om klokslag 00:00 de spectaculaire vuurwerkshow van prachtig siervuurwerk, maar ook een groot feest met meerdere dj’s, een hoop drank en heel veel gezelligheid. Dus voor een goed en gezellig oud en nieuw feestje moet je dit jaar in Den Haag zijn.

Licht- en vuurwerkshow in Amsterdam

Ook in Amsterdam kun je genieten van leuke feestjes en vuurwerkshows. Ja, je leest het goed. Meerdere vuurwerkshows zijn in onze hoofdstad te bewonderen. Zoals de mooie licht- en vuurwerkshow op het Museumplein. In de discotheken, clubs en kroegen kun je de gezelligheid opzoeken en een drankje of twee nuttigen. Bij de A’DAM toren vind je ook een hele mooie vuurwerkshow als dat meer op je route ligt.

Veilig een vuurwerkshow bijwonen

Een groot voordeel van een vuurwerkshow bijwonen, is dat het natuurlijk een stuk veiliger is dan wanneer je zelf met een glaasje bubbels op vuurwerk afsteekt. Toch zijn er belangrijke veiligheidsmaatregelen te nemen als je een vuurwerkshow bezoekt, want deze feestjes worden vaak druk bezocht. Zorg in ieder geval voor voldoende afstand tot het vuurwerk en draag vanwege de harde muziek en de harde knallen oordopjes om gehoorbeschadiging te voorkomen. En we hoeven je natuurlijk ook niet uit te leggen dat je niet achter het stuur moet kruipen als je een slokje op hebt of vermoeid bent. Dus als je een van de steden bezoekt is het slim om dan ook direct een overnachting te boeken.

Wil je meer tips over hoe je oud en nieuw kunt vieren? Lees dan ook ons artikel.

Recente blogartikelen
Lees onze tips over de lengte van de hogedrukslang
Lees onze tips over de lengte van de hogedrukslang 01-05-2024
Wat zijn de beste soundbars?
Wat zijn de beste soundbars? 24-04-2024
Lees meer blogs