De leukste thema’s voor feestkleding

De leukste thema’s voor feestkleding

Tijdens carnaval is het gebruikelijk om verkleed te gaan. Wanneer je in normale kleding één van de feesten bezoekt val je behoorlijk uit de toon en dat wil je natuurlijk voorkomen. Nu heb je misschien wel een idee over hoe je verkleed wil gaan, maar het kan ook een pittige uitdaging zijn. Ga je dit jaar toch als piraat, een verpleegster of bouwvakker? Of als politieagent? Of ga je toch voor een kleurrijke outfit met een oversized zonnebril en een grote fel gekleurde pruik? In onze blog zetten we de leukste thema’s voor je op een rijtje.

Squid Game kostuum

Squid Game is een immens populaire serie op Netflix en in de serie zien we hoe bewakers met een rood overall en een zwart masker met een symbool de spelers in het gareel houden. Het kostuum van deze mysterieuze bewakers is immens populair tijdens feesten en ook tijdens carnaval. Dus met het Squid Game kostuum zit je gebakken wanneer je carnaval wil vieren. Je kunt natuurlijk ook kiezen voor kostuums van personages uit andere populaire series, zoals Wednesday en Orange is the New Black. Ook kostuums van personages uit Peaky Blinders doen het nog steeds erg goed!

Heb jij nog een ‘Aussie’ in de kast hangen?

Fel gekleurde trainingspakken met een paar mooie Nike’s eronder doen het ook altijd goed tijdens carnaval. Ga voor mooie glimmende trainingspakken waar de gabbers in de jaren ‘90 mee hebben rondgelopen. Heb jij nog een mooi trainingspak van Australian of Carvalho in de kast hangen? Dan kun je die zeker aantrekken om te feesten. Heb je geen trainingspak meer? Kijk dan even bij de feestwinkel of ze een mooi gekleurd trainingspak voor je hebben.

Naar een foute party

Een fout party is niet compleet zonder een te gekke outfit. Het liefst zo fel gekleurd mogelijk en versierd met glitters, veren en andere gekke dingen die je maar kunt verzinnen. Je kunt een foute party kostuum zelf maken of natuurlijk kopen bij één de feestwinkels. Maak een outfit helemaal compleet met kettingen, hoedjes, petjes, boa’s, pruiken en zonnebrillen. The sky's the limit!

Disco outfit

Disco is ook weer terug van weggeweest en in feestwinkels vind je volop outfits die in de disco tijd volop werden gedragen. Denk aan mooie colberts, te gekke shirts met franjes en natuurlijk de broek met wijde broekspijpen. Glitter en glamour past helemaal bij het disco thema terwijl je ook het kostuum kunt afmaken door een afro pruik te dragen. Het liefst in een felle kleur of verschillende kleuren. De regenboog afro pruik is op dit moment enorm populair onder de feestvierders.

Thema’s voor kinderen

Niet alleen volwassenen, maar ook de kleintjes vieren natuurlijk volop carnaval en ze dragen het liefste leuke en stoere outfits. Zoals een kostuum van hun favoriete superheld. In de feestwinkels kun je volop kostuums krijgen voor kinderen. Denk aan pakken van Spider-Man, Iron Man, Batman en Superman. Ook bij speelgoedwinkels heb je overigens een goede kans van slagen om een tof outfit voor je kind te vinden.

Wil je meer weten over carnaval? Lees dan ook ons artikel.

Recente blogartikelen

Tips voor een heerlijk Paasweekend met de familie
Tips voor een heerlijk Paasweekend met de familie
27-03-2023
Waar let je op bij het kiezen van een traplift?
Waar let je op bij het kiezen van een traplift?
24-03-2023
Lees meer blogs