De griezeligste Halloween outfits

De griezeligste Halloween outfits

Vier jij dit jaar Halloween? Wil je de kinderen die aanbellen de stuipen op het lijf jagen of ga je naar een feestje? Dan heb je natuurlijk wel een goed Halloween kostuum nodig. Met een mooi Halloween outfit sta je in de picture en kun je ook echt het monster of het afzichtelijk wezen in jezelf loslaten. Maar wat zijn de griezeligste Halloween outfits?

Heksen en tovenaars

Een populair thema is nog altijd heksen en tovenaars. Vrouwen gaan verkleed als heks en de mannen als een tovenaar. Met een pruik, een jurk of een pak en een hoed kom je al een heel eind. Je kunt met schmink jezelf omtoveren in een afzichtelijk wezen en draag een oude bezem bij je om het helemaal compleet te maken. Niet alleen afzichtelijke heksen, maar ook sexy heksen zijn enorm in trek. Vooral op Halloween feestjes voor volwassenen zien we de sexy heks vaker ten tonele verschijnen.

Scary & sexy nurse

De scary en sexy nurse is ook een outfit, waarmee je de aandacht op je vestigt. Een normale zuster outfit scoort al goed, maar een enge zuster is nog leuker en stiekem ook sexier. Je kunt bijvoorbeeld je spierwitte zusterpak voorzien van bloedspetters en draag een afzichtelijk masker om mensen angst in te boezemen. Maak je outfit compleet met hoge witte hakken en een witte panty en je bent er helemaal klaar voor.

Als killer clown naar een Halloween feest

De killer clown is natuurlijk ook populair. Vooral de heren vinden het leuk om als een maniakale clown op een feestje te verschijnen. Er zijn legio outfits en mogelijkheden om jezelf om te toveren in een goedlachse massamoordenaar, maar je kunt je ook inspireren door bekende killer clowns uit films. Denk bijvoorbeeld aan zowel de ouderwetse als moderne Pennywise uit de films IT of Art The Clown uit de lugubere horrorfilm Terrifier.

Zombies & vampires

Je kunt ook als zombie of als vampier gekleed gaan. Hier heb je een leuke outfit en wat schmink voor nodig. Je kunt ook een prothese gebruiken om je slagtanden te laten zien als je als vampier naar buiten gaat. Er zijn enorm veel outfits en maskers te verkrijgen en het klassieke Dracula kostuum valt altijd goed in de smaak. Maar je mag ook best je fantasie de vrije loop laten en er zelf een draai aan geven. Des te origineler is je outfit ook.

Ga verkleed als een horror icoon

Je kunt ook als een horror icoon verkleed gaan. In de afgelopen jaren zijn er heel veel horror iconen verschenen. Denk bijvoorbeeld aan Jason Voorhees die een ijshockeymasker draagt en met een Machete in Friday the 13th zijn slachtoffertje om zeep helpt. Of verkleed jezelf als de ernstig verbrande droomdemon Freddy Krueger. Andere populaire outfits die gebaseerd zijn op filmpersonages zijn Ghostface uit Scream, Jigsaw uit Saw en Michael Myers uit Halloween. Bij de dames is een maniakaal personage, zoals Harley Quinn uit de film Suicide Squad, ook ontzettend populair.

Wil je meer weten over Halloween en hoe je de feestdag het beste kunt vieren? Lees dan ook ons artikel.

Recente blogartikelen
Is een airco energiezuinig?
Is een airco energiezuinig? 08-07-2024
Barbecueën op gas, met houtskool of elektrisch?
Barbecueën op gas, met houtskool of elektrisch? 05-07-2024
Lees meer blogs