Arredoo logo

Arredoo reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
Arredoo reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
4598
Arredoo logo
Website
arredoo.com
Categorie
Wonen
Bezoek de website

Reviews en ervaringen Arredoo

Het interieur van jouw woning is ook altijd een beetje jouw visitekaartje. Het geeft in een oogopslag jouw persoonlijkheid en stijl mee. Het is dan ook logisch dat heel wat mensen op zoek zijn naar design interieur dat echt bij hen past. Geen dertien in een dozijn kastje dat iedereen thuis wel heeft staan maar echt iets met karakter. Ben jij op zoek naar dergelijke stukken voor jouw interieur? Dan is Arredoo misschien wel iets voor jou. Wil je meer te weten komen over Arredoo? Dan lees je hier de reviews en ervaringen van hun klanten. Zo weet jij op basis van die beoordelingen meteen of Arredoo een goede keuze is.

Over Arredoo

Arredoo is een Nederlandse webshop waar je terecht kunt voor de aankoop van design interieur. Dit kan je eigenlijk al uit de naam aflezen want Arredoo is het Italiaanse woord voor meubilair. Dit online platform legt de focus op lokaal geproduceerd design en werkt daarvoor samen met tal van lokale meubelmakers, meubelmerken en zelfs vintage retailers. Het is dus een verzamelplek van alles wat in de buurt terug te vinden is maar soms moeilijk te vinden is voor wie niet weet waar zoeken. Op de website kan je dan ook terecht als koper maar ook als verkoper kan je contact opnemen. Naast de nadruk op lokale producten mikt men bij Arredoo ook op een betaalbare prijs. Waarom zou een droominterieur immers een fortuin moeten kosten?

Waarom kiezen voor Arredoo?

Voor Arredoo kies je in de eerste plaats omdat je er spullen vindt die je nergens anders op de kop kunt tikken. Bovendien heeft de webshop ook een breed assortiment aan lokaal geproduceerde juweeltjes. Je vindt er categorieën terug als tafels, bureau’s, accessoires, banken, kasten, stoelen, lampen, vintage, kantoor en ga zo maar door. Ook goed om te weten is dat je bij Arredoo ook een sale pagina terug kunt vinden en dat je bij Arredoo meubels op maat kunt laten maken. Heb je een keuze kunnen maken? Dan hangt de levertijd af van het meubelstuk in kwestie en uiteraard ook van het feit of het op maat gemaakt is of niet. Je krijgt altijd wel meteen een mail met een indicatie van de levertijd en een track- en tracecode. Bij Arredoo kan je ook genieten van 14 dagen retourrecht op alle producten uit de collectie. Let wel: bij op maat gemaakte items is er geen retourrecht!

Is Arredoo betrouwbaar?

Arredoo verzamelt op zijn website tal van lokale meubelmakers en meubelmerken. Het bedrijf heeft dan ook een goede naam binnen de sector en kan je ook op diverse sociale media terugvinden. Bovendien is het zo dat Arredoo ook in de professionele media al meermaals is verschenen en beschikt over een eigen klantendienst waar je met vragen en bij problemen terecht kunt. Onderaan de website vind je ook belangrijke bedrijfsinformatie terug zoals het nummer van de Kamer van Koophandel en het btw nummer. Bij Arredoo betaal je ook veilig. De verbinding met de webshop is veilig en je kunt jouw aankoop betalen via het secure systeem van iDeal. Je kunt dus op je beide oren slapen!

Klantenservice en klachten

Op de website van Arredoo vind je een uitgebreide sectie van veelgestelde vragen terug. Staat jouw vraag hier niet tussen? Dan heb je verschillende opties om de klantendienst te bereiken. Dat kan bijvoorbeeld via mail, per telefoon of door het contactformulier op de website in te vullen. Een andere mogelijkheid is om op sociale media een berichtje te sturen. Je kunt Arredoo terugvinden op Facebook, Instagram, LinkedIn en Pinterest. De klantendienst van Arredoo streeft ernaar om vragen binnen de 24 uur te beantwoorden. Heb je een klacht voor Arredoo? Dan kan je deze op dezelfde manieren doorsturen maar bij voorkeur per mail of per telefoon. Een alternatief is om via het ODR-platform van de Europese Commissie jouw klacht in te dienen.

Wil jij ook beoordelen?

Kocht jij ooit al eens een designmeubel bij Arredoo? Dan horen wij graag naar jouw ervaring met deze online marktplaats. Wat vind je bijvoorbeeld van het aanbod aan vintage meubelstukken? Zijn er verschillende stijlen verkrijgbaar op de webwinkel? Wat vind je van de prijs? Hoe zou je de klantendienst van Arredoo beoordelen? Schrijf jouw review op deze pagina en help onze bezoekers een correcte mening vormen over Arredoo! Zou je bijvoorbeeld Arredoo aanraden aan vrienden en/of familie? Een waarom wel of waarom niet?

Reviews over Arredoo

Gerelateerde bedrijven

Collectione.shop logo
Collectione.shop
2 beoordelingen
9,5
SteigerhoutTrend logo
SteigerhoutTrend
4 beoordelingen
4
De Oosteinde Online logo
De Oosteinde Online
2 beoordelingen
9

Gerelateerde blogartikelen

10
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Onze beoordeling over Arredoo

Het bedrijf Arredoo is geverifieerd door ons. De webshop arredoo.com is al jaren een betrouwbare partij om te bestellen. Arredoo is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. Arredoo maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

Arredoo is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Het is verstandig de website van arredoo.com te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van Arredoo.

Geplaatst op: 02-06-2022
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review

Schrijf een review over Arredoo


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Collectione.shop logo
Collectione.shop
2 beoordelingen
9,5
SteigerhoutTrend logo
SteigerhoutTrend
4 beoordelingen
4
De Oosteinde Online logo
De Oosteinde Online
2 beoordelingen
9

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Arredoo een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over Arredoo. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Arredoo actief?

Arredoo is vooral actief in de categorie wonen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) meubels.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Arredoo reviews? Dan kun je naar de website van Arredoo gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie