AmericanEagle logo

AmericanEagle reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

AmericanEagle reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
3120
8,5
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Ervaringen met AmericanEagle

Het bedrijf AmericanEagle is geverifieerd door ons. De webshop AmericanEagle is al jaren een betrouwbare partij om te bestellen. AmericanEagle is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. AmericanEagle maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

De reputatie van AmericanEagle is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Wij raden het aan om eerst even op de website van AmericanEagle te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 24-08-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Erg comfortabel

Ik bestel hier vaker kleren omdat ze simpelweg super lekker zitten en ze passen me ook altijd erg goed. De levering is ook erg goed en mocht iets niet goed zitten kun je het ook altijd terug sturen.

Geplaatst op: 24-08-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Janne H.

7 / 10
5/5 3/5 3/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over AmericanEagle


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Curve logo
Curve
2 beoordelingen
8,5
Koeka logo
Koeka
2 beoordelingen
9,5
COS logo
COS
1 beoordeling
10

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is AmericanEagle een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over AmericanEagle. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 8,5 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is AmericanEagle actief?

AmericanEagle is vooral actief in de categorie overige.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de AmericanEagle reviews? Dan kun je naar de website van AmericanEagle gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie