Welke producten kun je tijdens Black Friday kopen?

Welke producten kun je tijdens Black Friday kopen?

In ons artikel “Black Friday: Tips om te profiteren van hoge kortingen” vertellen we meer over deze speciale dag waarop je kunt profiteren van hoge kortingen op verschillende soorten producten. Zowel retailers als webshops bieden producten tegen hoge kortingen aan en dan is het ook extra interessant om het wat duurdere product aan te schaffen waar je al een geruime tijd interesse in hebt. Maar over welke producten hebben we het dan?

Consumentenelektronica kopen op Black Friday

Consumentenelektronica is niet goedkoop. Of je nu op zoek bent naar een nieuwe televisie, een goede soundbar of als je bijvoorbeeld interesse hebt in een draadloze koptelefoon. Black Friday is wel het moment waarop je kunt toeslaan, want zowel retailers als online webshops pakken vaak groots uit met fikse kortingen op bijvoorbeeld tv’s, speakers en koptelefoons, smartphones en soundbars.

Computers en tablets zijn vaak ook zeer aantrekkelijk geprijsd tijdens Black Friday en Cyber Monday. Een nieuwe laptop of tablet koop je vaak voor een zeer aantrekkelijke prijs. Wat je je wel moet realiseren is dat bepaalde merken niet heel happig zijn op het aanbieden van kortingen. Daarom zien we in de regel dat kortingen op bekende merken, zoals Apple en Bose, zeer laag of nihil zijn.

Speelgoed voor Sinterklaas en Kerst

Black Friday is niet voor niets in de periode november, want dan staan de feestdagen weer voor de deur. Black Friday wordt vaak ook wel gezien als de aftrap van het seizoen waarin de consument de kerstinkopen doet. In Nederland ligt ook de focus op Sinterklaas, omdat het een extra feest in ons land is. Logischerwijs kun je tijdens Black Friday ook profiteren van mooie kortingen op speelgoed. Denk bijvoorbeeld aan de bouwpakketten van LEGO, maar ook spelcomputers, zoals de PlayStation 5 en de Nintendo Switch zijn vaak aantrekkelijk geprijsd. Evenals de games en toebehoren voor de consoles.

Kleding en schoenen

Het is een trend die een aantal jaren geleden is ingezet en nog altijd springlevend is, maar ook kledingwinkels (zowel in de winkelstraat als online) bieden vaak hoge kortingen aan tijdens Black Friday. Je kunt dus de mooiste merkkleding voor een zeer goede prijs aanschaffen. Denk aan de nieuwste gympen van een specifiek merk, een nieuwe jas voor in de winter of een outfit voor naar kantoor. De meeste bekende winkelketens en online aanbieders pakken groots uit tijdens Black Friday.

Huishoudelijke apparaten

Is je stofzuiger aan vervanging toe of wil je dan eindelijk een droger of een vaatwasser aanschaffen? Staat je wasmachine of je koelkast op het punt van begeven? Dan is Black Friday een goed moment om even de aanbiedingen van huishoudelijke apparaten in de gaten te houden. Deze apparaten die doorgaans ook wat duurder zijn, worden namelijk in de actieperiode goedkoper aangeboden en op die manier kun je dus apparaten vervangen of toevoegen zonder dat je de volle mep ervoor hoeft te betalen. Zowel retailers als webshops bieden huishoudelijke apparaten en witgoed apparaten met kortingen aan tijdens Black Friday en Cyber Monday.

Categorieën
Webshops Webshops
Recente blogartikelen
Is een airco energiezuinig?
Is een airco energiezuinig? 08-07-2024
Barbecueën op gas, met houtskool of elektrisch?
Barbecueën op gas, met houtskool of elektrisch? 05-07-2024
Lees meer blogs