Welke intieme producten zijn geschikt voor hem en haar?

Welke intieme producten zijn geschikt voor hem en haar?

In het artikel “Erotische artikelen: meer spanning in de slaapkamer” hebben we verteld hoe je voor meer spanning in de slaapkamer kunt zorgen. Er zijn legio mogelijkheden om een romantische en intieme avond te regelen en benodigdheden, zoals vibrators, zijn lang niet altijd alleen van toepassing als je single bent. Je kunt ook als koppel genieten van bepaalde intieme producten, maar welke zijn dat?

Glijmiddel voor zijn en haar genot

Het ene glijmiddel is het andere niet en er bestaat wel een misvatting over waar het glijmiddel voor gebruikt wordt. Veel mensen denken dat glijmiddel alleen van toepassing is als er bijvoorbeeld sprake is van vaginale droogte of om het masturberen aangenamer te maken. Natuurlijk kun je lube hiervoor gebruiken, maar het heeft nog meer voordelen. Denk bijvoorbeeld aan glijmiddel op waterbasis dat eenvoudig schoon te maken is en gebruikt kan worden bij het gebruik van seksspeeltjes of om de seks te verbeteren, maar je kunt ook glijmiddel op siliconenbasis gebruiken als je langdurige sekssessies hebt. Of kies voor glijmiddel dat lekker ruikt of voor een extra stimulans zorgt.

Vibrators voor hem en haar

Vibrators zijn geen seksspeeltjes die alleen singles kunnen helpen om het hoogtepunt te bereiken. Er zijn namelijk ook genoeg vibrators die voor zowel hem als haar geschikt zijn. Denk bijvoorbeeld aan een vibrerende ring die zowel hem als haar extra genot bezorgt of kies voor een wandvibrator die ook ingezet kan worden om andere lichaamsdelen te masseren. Zowel hij als zij zullen hier een hoop plezier en genot aan beleven. Het advies is om naast de investering in een seksspeeltje ook te investeren in een goede toy cleaner, waarmee je jouw speeltjes schoon en fris kunt houden.

Seksspelletjes

Seksspelletjes zijn er in vele soorten en maten en deze spelletjes maken het leuker en gezelliger in de slaapkamer. Voorspel is ontzettend belangrijk en erotische spelletjes maken het alleen maar leuker en spannender tot het moment is aangebroken. Kies bijvoorbeeld voor een dobbelspel, waarmee je zowel jezelf als je partner kunt verrassen. Het is ook een ideale manier om te ontdekken wat de ander prettig vindt of je kunt zelfs een kant van hem of haar leren kennen die je nog niet wist.

Lingerie voor hem en haar

Als je aan lingerie denkt, dan denk je vaak aan mooie outfits voor de dames. Maar het is heel modern dat ook mannen lingerie dragen. Er is ook speciale lingerie voor mannen die de vrouw moeten verrassen. Met de lingerie kun je jouw partner in de slaapkamer verrassen en verleiden. Combineer je outfit met bijvoorbeeld een leuk erotisch spel of heerlijke massageole en maak er een gezellige en romantische avond van. Vol verleiding, humor en seksuele spanning.

Condooms

Condooms zijn meer dan een voorbehoedsmiddel, want condooms zijn er in verschillende soorten en maten. Bijvoorbeeld voor extra stimulans tijdens de seks of met smaak voor orale seks. Zowel hij als zij zullen hiervan genieten, terwijl je ook nog eens veilige seks hebt. Wat natuurlijk in deze tijd enorm van belang is als je bijvoorbeeld een nieuwe partner hebt of wil voorkomen dat een vrouw zwanger raakt.

Recente blogartikelen
Wat zijn hybride horloges?
Wat zijn hybride horloges? 12-04-2024
Hoe sluit je een soundbar aan op een tv?
Hoe sluit je een soundbar aan op een tv? 11-04-2024
Lees meer blogs