Waarom kiezen voor huismerkcartridges een goed idee is

Waarom kiezen voor huismerkcartridges een goed idee is

Iedereen kent het wel; je schaft een printer aan omdat je die thuis nodig hebt, en daar zitten standaard cartridges bij van het merk van de printer. Deze zitten vaak niet helemaal vol, en dus zullen ze na een aantal keren printen al aangeven bijna leeg te zijn. Het moment dus, om op zoek te gaan naar nieuwe cartridges.

Huismerk versus origineel

Je kunt uiteraard kiezen voor de originele cartridges, maar hier zitten vaak wel wat nadelen aan. Om te beginnen natuurlijk de prijs; want originele cartridges zijn altijd duurder dan huismerk. Maar daarnaast is het vaak ook zo dat deze cartridges niet helemaal vol zitten of gewoon minder groot zijn. Bij goedkoopprinten.nl kun je huismerk cartridges met veel printerinkt kopen. Niet alleen betaal je dan dus een stuk minder omdat het een huismerk betreft, je doet er ook nog een veel langer mee. En het maakt hierbij niet uit of je een printer van Brother, Canon of HP hebt, want er zijn meer dan 1500 cartridges beschikbaar.

Wat zijn de garanties?

Voorop staat natuurlijk dat de kwaliteit van deze cartridges uitstekend is, dit is dan ook de eerste garantie. Daarnaast werken ze met een ‘niet goed = geld terug’ garantie, dus mocht er onverhoopt toch iets mis zijn, dan krijg jezak uiteraard gewoon je geld terug.

Verder profiteer je van een gratis verzending vanaf € 35, zijn ze altijd telefonisch bereikbaar, geniet je van een zeer snelle levering (ook in België) en zit er levenslange garantie op de huismerk cartridges.

Cartridges bestellen

Het bestellen van de huismerk cartridges is erg eenvoudig. Op de website kun je zoeken op het type printer dat je thuis hebt staan, zodat je direct alle beschikbare cartridges is een handig overzicht ziet staan. Klik vervolgens de juiste printerinkt aan om ze in je winkelwagen te plaatsen en door te gaan naar het planningsproces.

Er staat een handige video online waarop je precies kunt zien hoe het bestelproces werkt, maar het wijst zich in principe vanzelf. Bij het kopje ‘factuuradres’ vul je alle persoonsgegevens in, vervolgens kies je een verzendoptie en een betaalmethode. Nadat de betaling uitgevoerd is zul je een bevestiging per e-mail ontvangen.

Mocht dit niet het geval zijn, neem dan zeker even contact op met de klantenservice. Dit kan telefonisch, per e-mail of via het contactformulier op de website.

Categorieën

Webshops Webshops

Recente blogartikelen

Hoe kom ik gewicht aan?
Hoe kom ik gewicht aan?
01-12-2022
Hoe val ik verantwoord af?
Hoe val ik verantwoord af?
30-11-2022
Lees meer blogs