De verschillende soorten vibrators

De verschillende soorten vibrators

In ons artikel ‘Erotische artikelen: meer spanning in de slaapkamer’ hebben we verteld hoe je meer spanning onder de dekens (of erboven als daar je voorkeur naar uitgaat) kunt creëren. Daaronder vallen seksspeeltjes en nog specifieker vibrators. Het is een misvatting dat een vibrator alleen voor alleenstaande vrouwen is, want ook mannen en koppels kunnen van bepaalde vibrators genieten. Maar uit welke vibrators kun je kiezen?

Realistische vibrator

Een realistische vibrator zorgt voor een vaginale stimulatie en heeft de vorm van een penis. Daarom wordt het ook een realistische vibrator genoemd, omdat het de duidelijke vormen en maten heeft van het mannelijke geslachtsdeel. Deze vibrator is vooral populair bij vrouwen, die met behulp van het speeltje hun hoogtepunt kunnen bereiken.

Vibrerend eitje

Het vibrerende eitje lijkt op het eerste oog geen krachtpatser, maar schijn bedriegt. Dit seksspeeltje is leuk voor hem en haar, omdat het eitje breed toepasbaar is. Zowel hij als zij kunnen hiervan genieten en nog leuker is dat je partner het vibrerende eitje kan bedienen. Op die manier maak je het sowieso wat spannender in de slaapkamer als je jouw partner de regie heeft.

Luchtdruk vibrators

Als je in vrouwelijk gezelschap verkeert en als ze het over seks hebben, dan is de naam van de Satisfyer vast wel eens voorbij gevlogen. Het is ook een van de populairste luchtdruk vibrators die vrouwen gebruiken. Het zorgt voor een clitorale stimulatie en werkt met behulp van verschillende luchtdrukstanden. Dat klinkt intens en dat is het ook, maar het voelt wel (naar horen zeggen) fijner aan dan bijvoorbeeld een vibrerende vibrator.

Pair vibrator

Een pair vibrator ziet er op het eerste oog raar uit, maar als je eenmaal doorhebt hoe je ‘m kunt gebruiken weet je ook gelijk dat dit een erotisch artikel voor koppels is. Deze vibrator is gelijktijdig door hem en haar te gebruiken en zorgt voor extra genot. Ideaal als je het dus een tikkeltje spannender wilt maken in de slaapkamer (of elders in huis).

Rabbit vibrator

De Rabbit vibrator is ook een populair product bij zowel koppels als alleenstaande vrouwen. Deze vibrator is speciaal ontworpen voor zowel vaginaal als clitoriaal genot en door deze gelijktijdige stimulans is het voor vrouwen eenvoudiger om een orgasme te krijgen. Mannen kunnen op hun beurt ook gebruikmaken van de Rabbit vibrator om hun partner eens goed te verwennen.

Wand vibrators

Een wand vibrator stijgt in populariteit en is ook een product voor zowel hem als haar. Waarom? Omdat de wand vibrator in tegenstelling tot de naam doet vermoeden zowel een stimulator als een massageapparaat is. Je kunt er dus meer mee dan alleen het hoogtepunt bereiken, maar je kunt ook andere lichaamsdelen ermee masseren. Daarom zien we dat dit product relatief vaak gekozen wordt door koppels.

Vinger vibrator

Wil je een discrete vibrator die niet opvalt en eenvoudig te bedienen is? Dan is een vinger vibrator een goede keuze. Het product is eenvoudig op te bergen en zelfs in vormen verkrijgbaar waarvan je denkt dat het een lippenstift is. De bediening is simpel, want je kunt de vibrator aan een vinger bevestigen om er vervolgens van te genieten. Vaak hebben deze kleine vibrators ook meerdere standen.

Recente blogartikelen
Wat zijn hybride horloges?
Wat zijn hybride horloges? 12-04-2024
Hoe sluit je een soundbar aan op een tv?
Hoe sluit je een soundbar aan op een tv? 11-04-2024
Lees meer blogs