De leukste spelletjes voor op je telefoon

De leukste spelletjes voor op je telefoon

Tegenwoordig doen we alles op onze telefoon. Het is zelfs vaak zo, dat de meesten helemaal geen computer of laptop meer thuis hebben en zowel de bankzaken, als het versturen van mails via hun telefoon doen. Ontzettend handig natuurlijk, maar een telefoon is geschikt voor veel meer dan alleen dat. Vooral vandaag de dag, waar de kwaliteit van het scherm enorm hoog is en de internetsnelheid ook, is het ook ontzettend leuk om te gamen op je telefoon. Natuurlijk is het niet zoals dat je op een pc of laptop doet, maar het komt er qua graphics wel redelijk bij in de buurt. Voor wie weleens door de app- of playstore heeft gescrold, weet natuurlijk als geen ander hoe enorm de keuze is. Daarom hebben wij een selectie gemaakt, met de leukste spelletjes voor op je telefoon.

Candy Crush

Candy Crush is zonder twijfel een van de populairste mobiele spelletjes aller tijden. Met meer dan een miljard downloads over de hele wereld heeft dit spelletje zich bewezen als een absolute hit. Ondergedompeld in een kleurrijke wereld vol zoete snoepjes en uitdagende puzzels, kun je urenlang genieten van dit verslavende spel. Het is zelfs zo dat je ook levens kunt bijkopen, mocht je anders moeten wachten totdat de tijd op de timer is verstreken. Helemaal wanneer je net begint, heb je inmiddels meer dan 1000 levels om uit te spelen. Ideaal dus voor de mensen die op zoek zijn naar een leuk spelletje, waarbij ze niet al te veel hoeven nadenken. Wel even goed opletten dat je je telefoon af en toe ook even aan de kant legt, aangezien te lang staren naar het scherm niet goed is voor je ogen.

Kaartspellen

Echt kaarten, wie doet het tegenwoordig nog? Vooral als je alleen bent, zijn er niet echt veel opties. De ideale manier om toch een potje te kunnen kaarten, is door één van de vele apps op je telefoon. Dit heeft als voordeel dat je altijd een tegenstander hebt en dus ook zonder mensen om je heen kunt spelen. Vind je het leuker om te spelen voor echt geld, dan kan dat natuurlijk ook. In de verschillende online Nederlandse casino's kun je namelijk pokeren, blackjacken of zelfs roulette spelen. Let wel op dat je alleen speelt met geld dat je ook kunt missen, zodat je achteraf geen spijt krijgt van je gemaakte keuzes.

Clash of Clans

Ben jij een echte strateeg, dan is Clash of Clans een spel voor jou. Tijdens het spelen van dit spel is het de bedoeling dat je een dorp bouwt en deze met een eveneens door jou gebouwd leger beschermt. Daarbij kun je worden aangevallen door andere spelers, maar kun je je ook aansluiten bij een clan. Samen kun je dan jullie krachten bundelen en uiteindelijk de tegenstander verslaan. Net als bij Candy Crush, is ook dit spel in de basis gratis, maar heb je ook hier allerlei mogelijkheden om in game het nodige te kopen, zodat alles net even wat sneller gaat en je voor je het weet het maximale hebt weten te bereiken.

Recente blogartikelen
Lees onze tips over de lengte van de hogedrukslang
Lees onze tips over de lengte van de hogedrukslang 01-05-2024
Wat zijn de beste soundbars?
Wat zijn de beste soundbars? 24-04-2024
Lees meer blogs