Zoveilig logo

Zoveilig reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
Zoveilig reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
Zoveilig logo
Website
zoveilig.nl
Categorie
Webshops
Bezoek de website
Dankzij de unieke beveiligingsoplossing van Zoveilig.nl is de klant verzekerd van een veilig gevoel in de woning. Het alarmsysteem in combinatie met de alarmopvolging van de partner Securitas zorgt ervoor dat de klant 24 uur per dag en zeven dagen per week beschermd wordt tegen inbraak, brand en overige calamiteiten. Reviews over Zoveilig

Gerelateerde bedrijven

Tuindoek.nl logo
Tuindoek.nl
1 beoordeling
10
Karpet24 logo
Karpet24
2 beoordelingen
9
Yels.nl logo
Yels.nl
2 beoordelingen
9
9,5
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Onze beoordeling over zoveilig.nl

Ons team van experts heeft Zoveilig geverifieerd op een aantal punten. De webshop van Zoveilig bestaat al sinds 2016 en staat bekend als een betrouwbare speler in de markt. Zoveilig is al vanaf hun oprichting ingeschreven bij de kamer van koophandel en hun website is beveiligd door middel van een SSL certificaat (groene slotje). Alle grote betaalmethodes van Nederland zijn beschikbaar op deze webshop.

Zoveilig is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Het is verstandig de website van zoveilig.nl te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van Zoveilig.

Geplaatst op: 11-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
5 jaar lang klant

Ik ben al 5 jaar klant bij zoveilig en heb vorig jaar een nieuwe sequrity systeem aangeschaft. Er was namenlijk een hoge korting op dit systeem dus ik kon hier veel geld op besparen. Het onderhoud van het systeem wordt ook goed geregeld door het bedrijf.

Geplaatst op: 18-05-2021
Laatst bewerkt op: 22-05-2021
Geschreven door: Adriana H.

9 / 10
5/5 5/5 4/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Zoveilig


Bestelproces *
10
/ 10
Service *
10
/ 10
Prijs *
10
/ 10
Levering *
10
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Tuindoek.nl logo
Tuindoek.nl
1 beoordeling
10
Karpet24 logo
Karpet24
2 beoordelingen
9
Yels.nl logo
Yels.nl
2 beoordelingen
9

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Zoveilig een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over Zoveilig. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9,5 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Zoveilig actief?

Zoveilig is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) elektronica en woonaccessoires.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Zoveilig reviews? Dan kun je naar de website van Zoveilig gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie