WinZip logo

WinZip reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

WinZip reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
2464

Reviews en ervaringen WinZip

Ben je naarstig op zoek naar een hulpprogramma voor bestandscompressie voor Windows? Dan ligt het voor de hand voor WinZip te kiezen. Aan de hand van de reviews en ervaringen schetsen we je hier een beter beeld van alles wat WinZip voor je kan betekenen. Vervolgens is het uiteraard helemaal aan jezelf om eventueel ook voor WinZip te kiezen.

Over WinZip

WinZip geldt als het meest populaire hulpprogramma als het gaat om bestandscompressie voor Windows. Met WinZip bescherm, beheer en deel je al je bestanden behalve snel ook nog eens eenvoudig. WinZip Computing is met het hoofdkantoor gevestigd in Mansfield en heeft daarnaast kantoren in Spanje, Canada en het Verenigd Koninkrijk. WinZip Computing geldt als een geregistreerd handelsmerk van Corel Corporation.

Waarom kiezen voor WinZip?

Met behulp van WinZip is het mogelijk om alle belangrijke bestandsindelingen uit te pakken. Je kunt Zip bestanden gebruiken om de grootte van de e-mailbijlagen te verkleinen en je kunt met behulp van WinZip bestanden beveiligen met versleuteling, en dat op bankniveau. Het openen van bestanden is net als het beheren ervan op de PC, netwerk en cloud gemakkelijker en je kunt gemakkelijk verbinding maken met onder meer Dropbox, Google Drive en One Drive. WinZip biedt simpelweg de beste bestandscompressie in zijn klasse. Het bied je met afstand het meest veelzijdige bestandsbeheer op jouw Windows computer en apparaten. Nooit eerder was het delen via e-mail, cloud, sociale media en chatberichten zo gemakkelijk. En dat met speciale dank aan WinZip dus.

Is WinZip betrouwbaar?

Je kiest met WinZip voor een betrouwbare partner, zo blijkt zeker ook uit de reviews en ervaringen van bestaande klanten. Het feit dat miljoenen bedrijven en consumenten gebruik maken van WinZip zegt in feite ook wel al voldoende. De betrouwbaarheid blijkt verder uit het feit dat je zelf bestanden kunt beveiligen tot op bankniveau én vanwege de verschillende awards die WinZip ondertussen kreeg. Zo won het al eens de ”˜Award for Usability in Compression Software’ en oordeelde het gezaghebbende Sofipedia als eens dat WinZip ”˜very good’ genoemd mag worden.

Klantenservice en klachten

WinZip bereidt de klant prima voor op het gebruik van de producten en deelt graag kennis. Toch kan het zijn dat je op een bepaald moment een klacht hebt over de producten en diensten van WinZip. In dat geval kun je besluiten om schriftelijk een klacht in te dienen, je vindt de adresgegevens op de website van WinZip. Je kunt de klacht ook via e-mail kenbaar maken, zoals je ook gewoon een telefoontje kunt plegen. WinZip is eveneens actief op Facebook en Twitter. Je zou dus ook nog via deze kanalen contact kunnen zoeken met WinZip.

Wil jij ook beoordelen?

Er is amper betere aanvullende informatie over een product of dienst denkbaar dan de beoordeling van bestaande klanten. Die kunnen als geen ander en geheel onafhankelijk praktische informatie geven over een product of dienst. Het helpt bij het nemen van een betere beslissing en verkleint nadrukkelijk de kans op het maken van een verkeerde keuze. Om die reden willen we vragen of jij voortaan ook een beoordeling wilt maken. Zo kun jij mensen ook helpen bij het nemen van een weloverwogen beslissing.

Reviews over WinZip

Gerelateerde bedrijven

Parallels logo
Parallels
2 beoordelingen
9
EndNote logo
EndNote
2 beoordelingen
8,5
Survio logo
Survio
2 beoordelingen
8,5

Gerelateerde blogartikelen

7
50% zou hier weer kopen
5 beoordelingen
Lees onze review over WinZip

WinZip is geverifieerd door ons expert team. De webshop WinZip bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is WinZip lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via WinZip. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

De reputatie van WinZip is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Bekijk zeker even de website van WinZip. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van WinZip.

Geplaatst op: 12-04-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Registratie-code werkt niet.

Registratie van Winzip lukt niet bij mij. Ik heb Winzip-26 gekocht op 28-2-2022. Het bedrag is inmiddels van mijn rekening afgeschreven.
Ik heb een account; als ik daarmee inlog zie ik een registratie-code. Invoeren van de registratiecode (om van de evaluatie-versie een permanente versie te maken) geeft een foutmelding. Zie bijlage. Ook het volledig verwijderen en opnieuw installeren geeft dezelfde fout.
Heldesk reageert vooralsnog niet op mails.

Geplaatst op: 09-03-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

4 / 10
1/5 1/5 4/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Ik heb betaald, het werkt niet.

Betaling voldaan via ING , refenrentienummer 315744446 de datum 18-1-2022
voor :1 WinZip 26 Pro Edition (upgrade) en 2 voor WinZip Courier 11

Geplaatst op: 19-01-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Jan W.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Geen tel no te vinden, steeds meer betalen voor updates, onwenselijke pop-ups.

Besteld, gedownload, werkt niet, moet na paar weken update bestellen voor 31 E. Kom er niet uit. Geen tel no of Nederlandstalige helpdesk te vinden. Gebruikersonvriendelijk. Waardeloos. Dit is een eerlijke. Ben geen computernerd, maar ook niet onhandig met de PC.

Geplaatst op: 03-09-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Tijs B.

3 / 10
3/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Werkt prima

Ik heb altijd gebruik gemaakt van een ander zip programma maar ik wilde een keer een andere gebruiken en deze werkt prima voor wat die moet doen. Geen moeilijke functies verder.

Geplaatst op: 18-07-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Liam B.

8 / 10
4/5 3/5 3/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over WinZip


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Parallels logo
Parallels
2 beoordelingen
9
EndNote logo
EndNote
2 beoordelingen
8,5
Survio logo
Survio
2 beoordelingen
8,5

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is WinZip een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 5 beoordelingen geplaatst over WinZip. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 7 gekregen, waarbij 50% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is WinZip actief?

WinZip is vooral actief in de categorie software en programmas en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) overige software en programmas.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de WinZip reviews? Dan kun je naar de website van WinZip gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie