Sophos Home logo

Sophos Home reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Sophos Home reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
2542
Sophos Home logo
Website
Sophos Home

Reviews en Ervaringen Sophos Home

Sophos Home is een relatief nieuwe speler op het gebied van het opschonen van je pc, maar dit hoeft niet te zeggen dat de kwaliteit er voor onder doet. Sterker nog, software van dit bedrijf wordt vandaag de dag al sterk geprezen door zowel particuliere klanten en zakelijke klanten. Meer weten? Je leest verschillende reviews over Sophos Home op deze pagina.

Over Sophos Home

Er zijn tal van redenen om te kiezen voor de software van Sophos Home. Bekroonde beveiliging staat immers altijd centraal bij dit bedrijf. Dezelfde malware die de grootste bedrijven ter wereld aanvalt, valt tegenwoordig ook particuliere gebruikers aan. Sophos Home gebruikt dezelfde bekroonde beveiligingsfuncties die deze bedrijven veilig houden. Door Sophos Home te installeren op je computer, zie je direct een onmiddellijke verbetering. Het programma scant, schoont op en verwijdert malware verwijdert die deze zou kunnen vertragen.

Waarom kiezen voor Sophos Home

Met de software van Sophos Home weet je altijd zeker dat je waardevolle privégegevens veilig kunt stellen. Je voorkomt met de software dat virussen, ransomware en andere malware bestanden de kans krijgen om documenten en foto's stelen of vernietigen. Je kunt altijd vertrouwen op de nodige bescherming die je nodig hebt voor al je persoonlijke apparaten voor één lage prijs. Denk hierbij aan malware scannen en opschonen, ai-bedreigingsdetectie, ransomware-beveiliging, veiligheidsmanagement, privacy bescherming, webbeveiliging, realtime antivirus, webfiltering voor ouders en premium-ondersteuning.

Is Sophos Home betrouwbaar?

Sophos evolueert iedere dag weer om elke nieuwe uitdaging effectief aan te kunnen gaan. Het is daarom ook helemaal niet zo gek dat deze software vandaag de dag meer dan 450.000 organisaties beschermt van ieder soort omvang. Ook biedt de software in meer dan 150 landen de hoogst mogelijke bescherming tegen de meest geavanceerde cyberdreigingen van vandaag. Het team van Sophos beschikt over alle kennis en kunde in huis om zowel bedrijven als particulieren goed te kunnen bedienen. Wat je situatie ook is, je bent altijd zeker van hetzelfde beschermingsniveau.

Klantenservice en klachten

Wellicht heb je op dit moment een vraag over de software, je ontvangt meer informatie over de mogelijkheden die er zijn voor particulieren of bedrijven of je hebt juist met een klacht te maken. Neem in alle gevallen even contact op met het team van Sophos Home. De specialisten van dit bedrijf denken maar al te graag met je mee en voorzien je altijd van een betrouwbaar, professioneel en eerlijk advies.

Wil jij ook beoordelen?

Wist je dat je ook gebruik kunt maken van een gratis proefversie? Deze proefversie vraag je eenvoudig en snel op de website aan. Hierdoor weet je altijd zeker dat de software van Sophos Home je uitermate gaat bevallen. Ben je op dit moment al erg te spreken over de software van Sophos Home en kun je eigenlijk niet meer zonder? Door je review achter te laten op deze pagina, kun je ook andere zakelijke en particuliere gebruikers beter wegwijs maken in de software van Sophos Home.

Reviews over Sophos Home

Gerelateerde bedrijven

Licentie2GO logo
Licentie2GO
2 beoordelingen
9
Kaspersky logo
Kaspersky
2 beoordelingen
9,5
Norton logo
Norton
6 beoordelingen
7

Gerelateerde blogartikelen

10
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Lees onze review over Sophos Home

Ons team van experts heeft Sophos Home geverifieerd op een aantal punten. De webshop van Sophos Home bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare speler in de markt. Sophos Home is al vanaf hun oprichting ingeschreven bij de kamer van koophandel en hun website is beveiligd door middel van een SSL certificaat (groene slotje). Alle grote betaalmethodes van Nederland zijn beschikbaar op deze webshop.

Sophos Home is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Bekijk zeker even de website van Sophos Home. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van Sophos Home.

Geplaatst op: 21-04-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review

Schrijf een review over Sophos Home


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Licentie2GO logo
Licentie2GO
2 beoordelingen
9
Kaspersky logo
Kaspersky
2 beoordelingen
9,5
Norton logo
Norton
6 beoordelingen
7

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Sophos Home een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over Sophos Home. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Sophos Home actief?

Sophos Home is vooral actief in de categorie software en programmas en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) virusscanners en beveiliging.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Sophos Home reviews? Dan kun je naar de website van Sophos Home gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie