Koningsdag-winkel logo

Koningsdag-winkel reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
Koningsdag-winkel reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
Koningsdag-winkel logo
Website
koningsdag-winkel.nl
Categorie
Mode
Bezoek de website
Deze winkel is onderdeel van Shoppartners BV. Deze firma exploiteert verschillende goedlopende online winkels, waaronder, Bellatio.nl, Fun-en-Feest.nl en Knuffelparadijs.nl. Shoppartners is continu bezig met het verbeteren van haar winkels en assortiment om het aantal orders verder te laten groeien. Shoppartners BV. Staat voor een snelle levering, lage verzendkosten en een professionele klantenservice. Reviews over Koningsdag-winkel

Gerelateerde bedrijven

Bellatio logo
Bellatio
2 beoordelingen
8
Oktoberfest winkel logo
Oktoberfest winkel
2 beoordelingen
8,5
Shoppartners logo
Shoppartners
1 beoordeling
10
8,5
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Onze beoordeling over koningsdag-winkel.nl

Het bedrijf Koningsdag-winkel is geverifieerd door ons. De webshop koningsdag-winkel.nl is al sinds 2019 een betrouwbare partij om te bestellen. Koningsdag-winkel is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. Koningsdag-winkel maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

Koningsdag-winkel is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Het is verstandig de website van koningsdag-winkel.nl te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van Koningsdag-winkel.

Geplaatst op: 08-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Erg fijne webshop

Ik heb hier pas een keer besteld maar ik heb wel een goede ervaring gehad. Het bestellen ging erg snel en alles kwam netjes en op tijd aan. Super!

Geplaatst op: 27-03-2021
Laatst bewerkt op: 05-07-2021
Geschreven door: Mees S.

7 / 10
5/5 3/5 3/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Koningsdag-winkel


Bestelproces *
10
/ 10
Service *
10
/ 10
Prijs *
10
/ 10
Levering *
10
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Bellatio logo
Bellatio
2 beoordelingen
8
Oktoberfest winkel logo
Oktoberfest winkel
2 beoordelingen
8,5
Shoppartners logo
Shoppartners
1 beoordeling
10

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Koningsdag-winkel een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over Koningsdag-winkel. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 8,5 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Koningsdag-winkel actief?

Koningsdag-winkel is vooral actief in de categorie mode en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) kledingwinkels en feesten, verkleden en carnaval.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Koningsdag-winkel reviews? Dan kun je naar de website van Koningsdag-winkel gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie