H&M(Hennes&Mauritz) logo

H&M(Hennes&Mauritz) reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

H&M(Hennes&Mauritz) reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
3121
10
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Lees onze review over H&M(Hennes&Mauritz)

H&M(Hennes&Mauritz) is geverifieerd door ons expert team. De webshop H&M(Hennes&Mauritz) bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is H&M(Hennes&Mauritz) lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via H&M(Hennes&Mauritz). Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

H&M(Hennes&Mauritz) is van origine een Nederlands bedrijf en is daarnaast al een lange tijd actief op het internet. Hun reputatie is daarom ook erg goed. Op onze website kan jij ook een review plaatsen om andere gebruikers te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen.

Bekijk zeker even de website van H&M(Hennes&Mauritz). Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van H&M(Hennes&Mauritz).

Geplaatst op: 24-08-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Super comfortabel

De producten van de h&m zijn voor mij altijd goed en ze zitten ook altijd super comfortabel aangezien er veel tijd is besteed aan het maken van de producten. Super fijn in gebruik!

Geplaatst op: 24-08-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Leon J.

10 / 10
5/5 5/5 4/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over H&M(Hennes&Mauritz)


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Koeka logo
Koeka
2 beoordelingen
9,5
Barcelonachair.nl logo
Barcelonachair.nl
1 beoordeling
10
Actieabonnement logo
Actieabonnement
1 beoordeling
10

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is H&M(Hennes&Mauritz) een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over H&M(Hennes&Mauritz). Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is H&M(Hennes&Mauritz) actief?

H&M(Hennes&Mauritz) is vooral actief in de categorie overige.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de H&M(Hennes&Mauritz) reviews? Dan kun je naar de website van H&M(Hennes&Mauritz) gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie