Dealerleasing logo

Dealerleasing reviews, ervaringen en beoordelingen

Dealerleasing reviews, ervaringen en beoordelingen
1069
Dealerleasing logo
Website
Dealerleasing
Categorie
Autos

Reviews en ervaringen Dealerleasing

Op zoek naar de beste aanbieder van kortlopende all inclusive leasen? Dan zou je zomaar eens uit kunnen komen bij Dealerleasing. Om je een goed beeld te geven van wat deze specialist voor jou kan betekenen, hebben we hier de reviews en ervaringen doorgenomen en voor je samengevat. Zo krijg je helder inzicht in wat Dealerleasing te bieden heeft en of Dealerleasing ook voor jou de perfecte partner is.

Over Dealerleasing.nl

Dealerleasing is een onbetwist specialist in kortlopende leasecontracten die in looptijd variëren van 1 tot achttien maanden. Met Dealerleasing kies je voor een zeer ervaren partner én een partij die kennis van zaken heeft. Bij Dealerleasing vind je precies die modellen die tegemoet komen aan de wensen van de ondernemer. Dealerleasing biedt altijd de laagste prijs garantie, waardoor het nog prettiger zaken doen is met deze aanbieder.

Waarom kiezen voor Dealerleasing?

Er zijn meer dan genoeg redenen aan te voeren om ook voor Dealerleasing te kiezen, zo blijkt uit de beoordelingen van de bestaande klanten van deze specialist. Zo zijn auto’s direct leverbaar, zeg je de overeenkomst per maand op en krijg je de laagste prijs garantie. Dealerleasing biedt eveneens gratis vervangend vervoer. Nog een reden om juist met deze specialist zaken te doen is het feit dat ze hun diensten voor zowel de zakelijke markt als de particulier aanbieden en je met dealerleasing nog dezelfde dag kunt rijden. Er is altijd een ruime voorraad luxe voertuigen beschikbaar.

Is Dealerleasing betrouwbaar?

Volgens de klanten die een beoordeling hebben gemaakt over Dealerleasing heb je zonder twijfel te maken met een zeer betrouwbare partij. Niet voor niets krijgt Dealerleasing een 9,3 als gemiddeld rapportcijfer van de klanten, een zeer hoog cijfer. De betrouwbaar zit ook in het feit dat je gewoon per maand op kunt zeggen. De flexibiliteit en de ervaring en kennis van zaken van de medewerkers doet de rest en geven de klanten een vertrouwd gevoel bij deze specialist.

Klantenservice en klachten

Heb je nou een klacht over Dealerleasing, laat dit dan zo snel mogelijk aan de specialist weten. Dit kun je doen door een schriftelijke klacht in te dienen, want je vindt het adres gewoon op de website. Een snellere manier is te kiezen voor een e-mail of door gewoon te bellen met Dealerleasing. Vervolgens zal er alles aan gedaan worden om de klacht te verhelpen. Want ook klanttevredenheid staat bij deze aanbieder van shortlease nadrukkelijk voorop.

Wil jij ook beoordelen?

Door het achterlaten van beoordelingen hebben bestaande klanten van Dealerleasing je een beter beeld gegeven van wat deze specialist je kan bieden. Op basis van die extra informatie ben jij prima in staat de beste keuze te maken. Nu je ervaart hoeveel waarde beoordelingen kunnen hebben, willen we je vragen om voortaan ook een beoordeling achter te laten. Zo kun jij andere mensen van dienst zijn als die ook voor een lastige keuze staan. En het maken van een beoordeling kost amper tijd. Het is maar een kleine moeite!

Reviews over Dealerleasing
Gerelateerde bedrijven
Wittebrug Lease logo
Wittebrug Lease
2 beoordelingen
9
ANWB Lease logo
ANWB Lease
2 beoordelingen
9,5
Justlease logo
Justlease
16 beoordelingen
7,6
Gerelateerde blogartikelen
7
50% zou hier weer kopen
9 beoordelingen
Lees onze review over Dealerleasing

Dealerleasing is geverifieerd door ons expert team. De webshop Dealerleasing bestaat al sinds 2010 en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is Dealerleasing lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via Dealerleasing. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

De reputatie van Dealerleasing is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Bekijk zeker even de website van Dealerleasing. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van Dealerleasing.

Geplaatst op: 08-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Fijn bedrijf

Leuk bedrijf, schakelen snel. Dank daarvoor

Geplaatst op: 31-10-2023
Laatst bewerkt op: 31-10-2023
Geschreven door: Anoniem

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Boeven praktijken

Omdat mijn auto vlak voor de vakantie kapot ging en niet tijdig gemaakt kon worden waren wij genoodzaakt om een auto te huren of te leasen. Leasen werd het bij Dealerleasing, Het regelen ging snel en vriendelijk. Echter de afspraken gingen stroef. Ik had aangegeven om de auto voor een maand te leasen maar dat kwam maar niet over. Tot 3x toe heb ik dat aan moeten geven.
Bij het ophalen had de auto schade waarvan mijn vriendin en ik allebei een foto hebben gemaakt. Bij de afrekening komen ze nu met een bedrag van ruim € 900,- voor de schade. Op mijn reactie op het inname rapport waarbij ik de foto's heb toegevoegd is niet gereageerd. Hier moet je dus niet zijn voor een lease auto. Natuurlijk ga ik mijn tanden er in zetten met juridische hulp.

Geplaatst op: 08-09-2022
Laatst bewerkt op: 08-09-2022
Geschreven door: Fred K.

3 / 10
2/5 1/5 2/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Dealerleasing is gek op schade rapporten maken.

euk om te lezen dat iedereen 5 sterren geeft als het gaat om het afsluiten van een nieuw contract. Geweldig van Dealerleasing. Wacht maar tot je de bedrijfsauto na 5 jaar lease terug gaat brengen. De lampen en de loep worden op de bus gezet en vervolgens krijg je een leuke afrekening. Je schrikt je kapot.!!! Het beste kan je daar gewoon leasen, vervolgens het voertuig voor 5 jaar ingepakt in een garage zetten en dan op de fiets naar het werk gaan. 5 jaar lang bijna 50000 betaald, ze verkopen de bus voor waarschijnlijk 15000 en dan ook nog 495 euro vragen voor elke beschadiging groter dan een euromunt. Toppie bedrijf. Nooit aan beginnen dus. Vreemd al die 5 sterren!!!

Geplaatst op: 24-05-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Katharina H.

4 / 10
5/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Geldbeluste organisatie zonder integriteit

Autowissel (omdat de eerste auto de 100.000 km had bereikt) is zeer slecht verlopen. Toveren voorwaarden uit de hoge hoed die niet in hun innameprotocol staan beschreven. Berekenen kosten door die niet zijn afgesproken. Verhogen het leasebedrag onder het mom van administratieve formaliteit en ik kreeg een auto 3x zo slecht en aftands ervoor terug. Communicatie via app lijkt handig, maar zorgt ook voor snelle fouten. Contact over klachten wordt vergeten, dus je krijgt lange tijd geen antwoord. Zelf moet je alles binnen 8 dagen betalen, maar eindafrekening (betaling aan mij) duurt kleine 4 weken. Ontzettende oplichters zijn het.

Geplaatst op: 19-01-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Martine W.

3 / 10
2/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Betrouwbaar

Denkt mee in oplossingen.
Doe er al twee jaar naar alle tevredenheid zaken mee.

Geplaatst op: 07-10-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Edwin D.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Oplichters

Behalve de Borg betaal je via aan het einde via de automatische incosse 1.maand extra alleen zou je dat bedrag terug krijgen naar de controle check daar verzinnen ze alleen schade die er niet is. Zoals bv krassen op je dak. En daar dan bovenop nog de zogenaamde handeling kosten innameschade a 71.38 € inc BTW Ik heb er maar 1 woord voor. Oprichters

Geplaatst op: 03-09-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Stephan B.

6 / 10
4/5 1/5 2/5 4/5
Nogmaals kopen? Nee
Top bedrijf , goed personeel

Binnen notime geholpen

Geplaatst op: 28-08-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Mo E.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Top

Ik had een tijdje geleden een offerte aangevraagd en ben daarna in no-time benaderd. Nadat er een goed aanbod kwam ben ik meteen akkoord gegaan en na 2 dagen kon ik al in het voertuig rijden.

Geplaatst op: 29-04-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Maud H.

7 / 10
4/5 4/5 3/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Dealerleasing
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Wittebrug Lease logo
Wittebrug Lease
2 beoordelingen
9
ANWB Lease logo
ANWB Lease
2 beoordelingen
9,5
Justlease logo
Justlease
16 beoordelingen
7,6
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Dealerleasing een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 9 beoordelingen geplaatst over Dealerleasing. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 7 gekregen, waarbij 50% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Dealerleasing actief?

Dealerleasing is vooral actief in de categorie autos en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) autolease.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Dealerleasing reviews? Dan kun je naar de website van Dealerleasing gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie