Daisycon logo

Daisycon reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
Daisycon reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
4836
10
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Ervaringen met Daisycon

Daisycon is geverifieerd door ons expert team. De webshop Daisycon bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is Daisycon lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via Daisycon. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

Daisycon is van origine een Nederlands bedrijf en is daarnaast al een lange tijd actief op het internet. Hun reputatie is daarom ook erg goed. Op onze website kan jij ook een review plaatsen om andere gebruikers te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen.

Wij raden het aan om eerst even op de website van daisycon.com te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 02-11-2022
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review

Schrijf een review over Daisycon


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Curve logo
Curve
2 beoordelingen
8,5
Koeka logo
Koeka
2 beoordelingen
9,5
COS logo
COS
1 beoordeling
10

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Daisycon een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over Daisycon. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Daisycon actief?

Daisycon is vooral actief in de categorie overige.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Daisycon reviews? Dan kun je naar de website van Daisycon gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie