Boots logo

Boots reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Boots reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
3115
8,5
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Lees onze review over Boots

Het bedrijf Boots is geverifieerd door ons. De webshop Boots is al jaren een betrouwbare partij om te bestellen. Boots is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. Boots maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

De reputatie van Boots is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Bekijk zeker even de website van Boots. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van Boots.

Geplaatst op: 24-08-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Goede kortingen

Toen ik een aantal producten wilde gaan bestellen kwam ik erachter dat ik nog een kortingscode kon toepassen die gewoon op de home stond beschreven. Erg handig dus!

Geplaatst op: 24-08-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Marinus V.

7 / 10
3/5 4/5 3/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Boots


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

the Times logo
the Times
1 beoordeling
10
Siteklik logo
Siteklik
1 beoordeling
10
TV lift meubel logo
TV lift meubel
1 beoordeling
10

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Boots een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over Boots. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 8,5 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Boots actief?

Boots is vooral actief in de categorie overige.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Boots reviews? Dan kun je naar de website van Boots gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie