BlueMicrophones logo

BlueMicrophones reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

BlueMicrophones reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
9
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Lees onze review over BlueMicrophones

BlueMicrophones is geverifieerd door ons expert team. De webshop BlueMicrophones bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is BlueMicrophones lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via BlueMicrophones. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

BlueMicrophones is van origine een Nederlands bedrijf en is daarnaast al een lange tijd actief op het internet. Hun reputatie is daarom ook erg goed. Op onze website kan jij ook een review plaatsen om andere gebruikers te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen.

Bekijk zeker even de website van BlueMicrophones. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van BlueMicrophones.

Geplaatst op: 09-08-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Fijne microfoons

Ik maak al super lang gebruik van de Blue microfoons en ze werken echt fantastisch. Ik heb op het moment de Blue yeti x maar ik heb ze al bijna allemaal gehad en ze werken allemaal prachtig.

Geplaatst op: 09-08-2021
Laatst bewerkt op: 10-08-2021
Geschreven door: Tycho D.

8 / 10
5/5 5/5 3/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over BlueMicrophones


Bestelproces *
10
/ 10
Service *
10
/ 10
Prijs *
10
/ 10
Levering *
10
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Eon logo
Eon
6 beoordelingen
6,7
Kredietspotter logo
Kredietspotter
6 beoordelingen
7
Allianz Assistance logo
Allianz Assistance
2 beoordelingen
9,5

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is BlueMicrophones een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over BlueMicrophones. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is BlueMicrophones actief?

BlueMicrophones is vooral actief in de categorie overige.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de BlueMicrophones reviews? Dan kun je naar de website van BlueMicrophones gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie