Bionic logo

Bionic reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bionic reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
2663
Bionic logo
Website
Bionic
Categorie
Overige

Reviews en Ervaringen Bionic

Hoge zakelijke rekeningen, bijvoorbeeld voor energie, verzekeringen en telecom, kunnen een grote impact hebben op de bedrijfskosten van jouw bedrijf. Het vergelijken van zakelijke tarieven en overstappen op een betere deal is de eenvoudigste manier om de kosten laag te houden. Dit kost je echter zeer veel tijd. Tijd die je als ondernemer waarschijnlijk wel beter kunt besteden. Bionic helpt ondernemers hierbij. Ben jij benieuwd of Bionic een goede oplossing biedt voor jouw bedrijf? Lees dan direct de ervaringen met Bionic van andere ondernemers om de juiste keuze te maken.

Over Bionic

Bionic biedt een slimme manier voor MKB'ers om hun zakelijke benodigdheden op een rijtje te krijgen. Het Engelse bedrijf heeft haar hoofdkantoor in Londen en combineert slimme technologie met menselijke service van wereldklasse, om eigenaren van MKB-bedrijven te matchen met de juiste zakelijke energie-, verzekerings-, connectiviteits-, telecom- en commerciële financieringsoplossingen uit een uitgebreid panel van speciaal geselecteerde providers, leveranciers en producten. Bionic heeft als doel om het een stuk makkelijker te maken voor eigenaren van kleine bedrijven.

Waarom kiezen voor Bionic

Bionic helpt bedrijven sinds 2007 om tijd en geld te besparen op hun zakelijke essentiële zaken, dus ze weten hoe moeilijk het kan zijn om de juiste deals voor zakelijke energie en zakelijke connectiviteit te vinden en hoe frustrerend het kan zijn om zakelijke verzekeringen te vinden die afgestemd op jouw unieke behoeften. Bionic werkt samen met een groot netwerk van vaste partners, waardoor het de beste deals kan krijgen voor jouw bedrijf. Zo kun je onder andere goedkopere energiecontracten afsluiten, flink besparen op jouw verzekeringen of goedkopere telecom contracten aangaan. Dit bedrijf heette eerst Make It Cheaper.

Is Bionic betrouwbaar?

Bionic is marktleider op het gebied van vergelijkingsdiensten voor bedrijven. Je hoeft ze echter niet op hun woord te geloven, want hier kun je lezen wat andere klanten te zeggen hebben over Bionic. Sinds 2007 hebben ze meer dan 200.000 Britse bedrijven geholpen hun kosten te verlagen door over te stappen van energie leverancier, verzekeringen en meer. Wanneer je zakelijke benodigdheden vergelijkt met Bionic kun je zeker zijn van een snelle en grondige vergelijking die slimme technologie en menselijke expertise combineert voor maximale efficiëntie. En wanneer je de deal hebt gekozen die het beste bij je past, regelt Bionic de rest van de overstap voor je, zodat je tijd en geld bespaart.

Klantenservice en klachten

Of u nu al klant bent of iemand die dat in de toekomst zou kunnen worden, de vriendelijke mensen van het contactcenter in Engeland willen graag een gesprek voeren. Je kunt contact opnemen per e-mail of telefonisch. Ook is het een optie om per post contact op te nemen, maar op deze manier moet je wel lang wachten op een antwoord. Veel van de veelgestelde vragen worden beantwoord op de website, dus neem zeker eerst een kijkje bij de FAQ voordat je contact opneemt.

Wil jij ook beoordelen?

Bionic is er alleen voor zakelijke klanten in het Verenigd Koninkrijk. Heb jij ervaring met de diensten van Bionic? Deel dan jouw beoordeling over Bionic op deze pagina om andere ondernemers te helpen bij het maken van hun keuze. Vertel bijvoorbeeld of het vergelijken snel en eenvoudig ging en hoeveel geld jij hebt weten te besparen.

Reviews over Bionic

Gerelateerde bedrijven

the Times logo
the Times
1 beoordeling
10
My Home Climate logo
My Home Climate
1 beoordeling
10
GANT logo
GANT
1 beoordeling
10
9
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Onze beoordeling over Bionic

Het bedrijf Bionic is geverifieerd door ons. De webshop Bionic is al jaren een betrouwbare partij om te bestellen. Bionic is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. Bionic maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

Bionic is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Het is verstandig de website van Bionic te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van Bionic.

Geplaatst op: 19-05-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Scheelt veel geld

Ik vroeg om een veel betere elektriciteitsofferte voor een eenmanszaak, aangezien de oude net een verhoging van 30+% van de vaste kosten aankondigde. Ze waren erg beleefd, effectief en efficiënt. De resulterende energievoorziening is beter waar voor je geld.

Geplaatst op: 16-06-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Tess H.

8 / 10
4/5 4/5 3/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Bionic


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

the Times logo
the Times
1 beoordeling
10
My Home Climate logo
My Home Climate
1 beoordeling
10
GANT logo
GANT
1 beoordeling
10

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Bionic een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over Bionic. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Bionic actief?

Bionic is vooral actief in de categorie overige.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Bionic reviews? Dan kun je naar de website van Bionic gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie