AmericanGolf logo

AmericanGolf reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

AmericanGolf reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
2666
AmericanGolf logo
Website
AmericanGolf
Categorie
Overige

Reviews en ervaringen AmericanGolf

Nog steeds is de golfsport aan een opmars bezig. Mocht je ook plannen in die richting hebben, dan wil je uiteraard alleen de beste uitrusting. Dit kan wanneer je kiest voor de producten AmericanGolf. Om je een beter beeld te geven van alles wat AmericanGolf voor je kan betekenen, hebben we de beoordelingen gelezen en die speciaal voor jou samengevat. Zo krijg je een heldere indruk van wat deze specialist te bieden heeft en kies je eventueel zelf ook voor AmericanGolf.

Over AmericanGolf

Klinkt misschien vreemd, maar met American Golf heb je het over de grootste retailer van golf producten van Europa. Alleen al in Engeland heeft het een kleine honderd fysieke winkels. Daarnaast is er natuurlijk de indrukwekkende online webshop waar alles op het gebied van golf voor je te koop is. Behalve een indrukwekkend groot aanbod geniet je er ook steeds de beste service en de beste aftersales zorg.

Waarom kiezen voor AmericanGolf?

Omdat je bij deze specialist een volledig assortiment golfuitrusting vindt, en dat voor golfers van elk niveaus. Van putters tot volledige sets en van ballen, schoenen tot kleding; het is er allemaal. De kennis van zaken bij de medewerkers van AmericanGolf is groot. Ze weten het antwoord op elke vraag en veel van de winkelmanagers en ook de rest van de crew zijn mensen die zelf de sport ook uitoefenen. Bij AmericanGolf wil men een onverslaanbaar assortiment bieden en heeft men bovendien de meest exclusieve deals voor je. Ook het feit dat er steeds nieuwe producten aan het assortiment toegevoegd worden is voor de fanatieke golfer natuurlijk aantrekkelijk.

Is AmericanGolf betrouwbaar?

Ja, dat is het zeker. Dat is althans de conclusie die we trekken na het lezen van de reviews en ervaringen. De bestaande klanten zijn zeer enthousiast en roemen de betrouwbaarheid, het assortiment en de kennis van zaken van deze specialist. Vertrouwen kan eveneens geput worden uit de namen van de merken waar deze aanbieder mee werkt. Zo wordt zaken gedaan met onder meer Cobra, Garmin, Puma, Ellesse, Adidas, Strawberry en Wilson.

Klantenservice en klachten

Een goed teken is het zeker. Het woord klacht komen we namelijk niet in de beoordelingen van bestaande klanten van AmericanGolf tegen. Er is tevredenheid en dat is natuurlijk prima. Toch kan er reden zijn om wel een klacht in te dienen over de producten of diensten van de specialist. In dat geval kun je kiezen voor het contactformulier dat je op de website vindt. Ook een e-mail sturen is dan een optie om te laten weten dat je niet tevreden bent over een product of dienst. Vergeet vooraf niet de veel gestelde vragen door te nemen voor je een klacht indient. Wellicht dat je daar al meer informatie vindt. Omdat AmericanGolf ook actief is op de social media kanalen Facebook, Twitter en Instagram, kun je ook via die kanalen nog contact zoeken.

Wil jij ook beoordelen?

Niets zo waardevol als een beoordeling van iemand die al gebruik maakt van een merk, leverancier, product of dienst. Beoordelingen geven je onafhankelijke informatie en uit de beoordelingen filter je bovendien gemakkelijk praktische informatie. Ze helpen in elk geval om een betere beslissing te nemen. Om die reden vragen wij jou om voortaan ook een recensie achter te laten. Jij wilt vast andere mensen helpen als die voor ingewikkelde keuzes staan.

Reviews over AmericanGolf

Gerelateerde bedrijven

Corel logo
Corel
4 beoordelingen
8,5
Red Letter Days logo
Red Letter Days
2 beoordelingen
9
the Times logo
the Times
1 beoordeling
10
9,5
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Onze beoordeling over AmericanGolf

AmericanGolf is geverifieerd door ons expert team. De webshop AmericanGolf bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is AmericanGolf lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via AmericanGolf. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

AmericanGolf is van origine een Nederlands bedrijf en is daarnaast al een lange tijd actief op het internet. Hun reputatie is daarom ook erg goed. Op onze website kan jij ook een review plaatsen om andere gebruikers te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen.

Het is verstandig de website van AmericanGolf te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van AmericanGolf.

Geplaatst op: 19-05-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Goed advies gekregen

Geweldige service, was eerder twee jaar geweest voordat ik nieuwe clubs wilde kopen en na drie merken geprobeerd te hebben, kreeg ik te horen dat ik mijn clubs beter raakte en dat het het beste zou zijn om over een paar jaar terug te komen om opnieuw te kijken.

Geplaatst op: 30-05-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Lenn A.

9 / 10
4/5 5/5 4/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over AmericanGolf


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Corel logo
Corel
4 beoordelingen
8,5
Red Letter Days logo
Red Letter Days
2 beoordelingen
9
the Times logo
the Times
1 beoordeling
10

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is AmericanGolf een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over AmericanGolf. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9,5 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is AmericanGolf actief?

AmericanGolf is vooral actief in de categorie overige.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de AmericanGolf reviews? Dan kun je naar de website van AmericanGolf gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie