Air Asia Travel logo

Air Asia Travel reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Air Asia Travel reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
3999
10
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Ervaringen met Air Asia Travel

Air Asia Travel is geverifieerd door ons expert team. De webshop Air Asia Travel bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is Air Asia Travel lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via Air Asia Travel. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

De reputatie van Air Asia Travel is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Wij raden het aan om eerst even op de website van Air Asia Travel te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 02-12-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review

Schrijf een review over Air Asia Travel


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

WinRAR logo
WinRAR
2 beoordelingen
10
Curve logo
Curve
2 beoordelingen
8,5
COS logo
COS
1 beoordeling
10

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Air Asia Travel een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over Air Asia Travel. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Air Asia Travel actief?

Air Asia Travel is vooral actief in de categorie overige.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Air Asia Travel reviews? Dan kun je naar de website van Air Asia Travel gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie